Zapier

Zapier is een dienst waarmee je heel gemakkelijk (online) programma’s en diensten als apps met elkaar koppelt. Van Google Forms tot JotForm, van WooCommerce tot Shopify, er zit vast wel een app tussen die je regelmatig gebruikt.

Vanaf nu kun je Inboxify koppelen met één van deze apps, want de Inboxify app is beschikbaar om uit te proberen. Je kunt je aanmelden via deze link: https://zapier.com/platform/public-invite/3191/3688e521ea4f82a741fdbba25cccd62f/

Lees hier meer over Zapier.