XELshop

Met de koppeling van XELshop worden aanmeldingen voor je nieuwsbrief automatisch aan je Inboxify lijst toegevoegd. Zie https://xelshop.com/ voor meer informatie over XELshop.

Configuratie

Voordat je de koppeling kunt gebruiken heb je je API- en geheime sleutel nodig. Je vindt je API-sleutel door in te loggen in Inboxify en naar Mijn gegevens>Account te gaan. Hier kun je tevens je geheime sleutel opslaan. Activeer vervolgens de koppeling in je XELshop-omgeving.