Account

In dit artikel

Alle relevante instellingen voor je account vind je onder Mijn gegevens>Account.

Accountgegevens

Bij Accountgegevens vind je meer informatie over je account en kun je je account wijzigen door bijvoorbeeld een abonnement af te sluiten.

Gebruikersgegevens

Bij Gebruikersgegevens kun je de contactgegevens van je gebruiker en het wachtwoord aanpassen. Op dit moment kun je je gebruikersnaam nog niet wijzigen. Wil je je gebruikersnaam wijzigen, neem dan contact met ons op via supportomgeving.

API-gegevens

Je kunt de Inboxify API gebruiken om gegevens tussen bijvoorbeeld jouw webshop en Inboxify uit te wisselen. Hiervoor heb je de API-sleutel en een geheime sleutel nodig. De API-sleutel wordt door Inboxify bepaalt, de geheime sleutel bedenk je zelf.

Let er op dat je de geheime sleutel veilig bewaart of onthoudt. Als je de sleutel vergeet kun je hier een nieuwe aanmaken.

Affiliate

Bij Affiliate kun je jezelf aanmelden als affiliate van Inboxify.

Je krijgt hier een persoonlijke link die je met anderen kunt delen. Aanmeldingen via deze link worden onder jouw account geregistreerd en zie je hier terug. Zodra één van deze accounts een betaling doet ontvang je over het betaalde bedrag (exclusief BTW) een commissie van maar liefst 20%!

Leuk weetje! De commissie wordt berekend over alle betalingen van de door jouw aangebrachte accounts. Dit betekent dat je bij bijvoorbeeld een verlenging wederom 20% commissie ontvangt!