Verzendopties

In dit artikel

Vanwege de overeenkomsten tussen bevestigingen en autoresponders hebben wij er voor gekozen om de helptekst op één pagina weer te geven.

Bevestigingen

Bij de verzendopties van je bevestiging selecteer je bij welke aanmelding de bevestiging verstuurd moet worden. Je kunt hier kiezen voor aanmeldingen voor een bepaald formulier, maar ook voor een lijst of een API-aanmelding.

Let op! Er is slechts één bevestiging per selectie mogelijk. Stel je een bevestiging voor alle aanmeldingen van “Lijst 1” in, dan kun je hier geen bevestigingen instellen voor aanmeldingen voor “Lijst 2”. Je zult hiervoor een andere bevestigingsmail moeten gebruiken.

Autoresponders

Bij de verzendopties van je autoresponder stel je in wanneer en bij welke aanmelding of gebeurtenis deze verstuurd moet worden.

Na aanmelding

Kies ervoor om je autoresponder direct na aanmelding te versturen of laat Inboxify hier enkele uren, dagen of zelfs weken mee wachten. Maak een serie van autoresponders door meerdere autoresponders achter elkaar te laten versturen.

Verjaardag

In je contactenlijst en je aanmeldformulieren kun je gebruik maken van een vrij datumveld. Gebruik dit veld als geboortedatum en laat Inboxify op de verjaardag van je contacten automatisch een verjaardagsmail versturen.