Basisontwerp kiezen

In dit artikel

Bij Basisontwerp kiezen selecteer je het ontwerp dat je als basis voor je nieuwsbrief of sjabloon wilt gebruiken.

Je kunt hier kiezen uit verschillende manieren om je nieuwsbrief vorm te geven:

• Drag and drop editor
  • Klassieke editor
  • Opgeslagen sjablonen
  • Verzonden nieuwsbrieven

Drag and drop editor

Met behulp van de handige “drag and drop” editor maak je snel een mooie nieuwsbrief die zowel op het scherm als op mobiele apparaten goed weergegeven worden.

Klassieke editor

De klassieke “WYSIWYG”-editor is minder makkelijk in gebruik van de wizard, maar biedt je wel de meeste ontwerpmogelijkheden.

Gebruik je eigen HTML- en CSS-code of baseer je nieuwsbrief op één van de vele sjablonen die je in de editor kunt vinden.

Opgeslagen sjablonen

Baseer je nieuwsbrief op een eerder gemaakte sjabloon. De sjabloon kan zowel in de wizard als in de klassieke editor gemaakt zijn.

Verzonden nieuwsbrieven

Selecteer hier een verzonden nieuwsbrief om als basis van je nieuwsbrief te gebruiken.