Instellingen campagnes

In dit artikel

Bij Campagnes>Instellingen stel je alles in op het gebied van je campagnes.

Afmeldingen

Onder het tabblad Afmeldingen kun je een logo uploaden om op de afmeldpagina weer te geven. Dat is de pagina die je ontvangers zien wanneer zij op de afmeldlink klikken. Daarnaast kun je hier aangeven of afmeldingen per lijst of voor je hele account geregistreerd moeten worden.

Afzenderadressen

Alle door jou gebruikte afzenderadressen worden onder Afzenderadressen weergegeven. Hier kun je tevens extra afzenderadressen toevoegen.

Om er zeker van te zijn dat je de eigenaar van het adres bent of toestemming hebt om het adres te gebruiken, dient het afzenderadres voor gebruik geverifieerd te worden. Niet geverifieerde adressen worden met een rood uitroepteken aangemerkt. Klik op het uitroepteken om een verificatiemail naar dit adres te versturen.

Authenticatie

Bij Authenticatie vind je de domeinnamen van de door jou gebruikte afzenderadressen.

Per domeinnaam zie je of er een juiste SPF- en CNAME-record voor DKIM ingesteld is. Daarnaast kun je hier het digitaal ondertekenen met DKIM in- of uitschakelen.

Lees hier meer over authenticatie.

Overige instellingen

Bij Overige instellingen kun je aangeven hoe lang je campagnes zichtbaar moeten blijven in je campagneoverzicht, na hoe veel keer een soft bounce als harde bounce geregistreerd moet worden en of je gebruik wilt maken van Sender ID.

Bounces zijn adressen die bij een eerdere verzending door de (ontvangende) mailserver als onjuist aangemerkt zijn.

Bounces worden door Inboxify automatisch verwerkt. Alleen zogenaamde “harde” bounces zorgen er voor dat een adres bij een volgende verzending niet meer meegenomen wordt.

Soms is niet te bepalen of er sprake is van een harde of een zachte bounce. In dat geval wordt de bounce als een zachte bounce geregistreerd. Stel hier in na hoeveel keer een zachte bounce als harde bounce gemarkeerd moet worden.