Statistieken

Bij Campagnes>Statistieken vind je al je verzonden campagnes. Het overzicht is gesorteerd op laatste bewerking, maar je kunt dit naar wens wijzigen via de selectiepijl naast Laatste wijziging.

Je kunt je statistieken op drie manieren bekijken:

• Dubbelklik op de campagne waar je de statistieken van wilt bekijken
  • Selecteer je campagne en klik op de knop Bekijk statistieken
  • Klik op de knop Statistieken helemaal rechts van je campagne

Wil je je statistieken zelf in Excel of een ander spreadsheetprogramma analyseren? Geen probleem! Selecteer de gewenste campagnes met je muis en klik op de knop Exporteer naar CSV.

Wil je al je statistieken exporteren? Klik dan op het pijltje naast Exporteer naar CSV en selecteer Exporteer alle statistieken naar CSV.