Overzicht

Bij Campagnes>Overzicht worden al je opgeslagen campagnes weergegeven. Het overzicht is gesorteerd op laatste bewerking. Dit kun je naar wens wijzigen via de selectiepijl naast Laatste wijziging.

Een nieuwe campagne start je door op de knop Nieuwe campagne te klikken.

In de lijst staan zowel afgeronde campagnes als campagnes in bewerking. Campagnes in bewerking kun je wijzigen door op de knop Bewerk te klikken. Klik je op de selectiepijl naast de knop, dan verschijnen de volgende opties:

• Direct naar ontwerpen
  • Direct naar verzenden
  • Kopieer
  • Verwijder

Is een campagne afgerond, dan kun je op de knop Statistieken klikken om de resultaten van je campagne te bekijken of je kunt via de selectielijst de volgende acties uitvoeren:

• Gebruik voor nieuwe campagne
  • Tweet link nieuwsbrief
  • Deel via Facebook
  • Link online versie
Wil je de link van je nieuwsbrief delen via Twitter of Facebook, zorg er dan voor dat je de pop-up-blokkering van je browser uit hebt staan. Hier is namelijk een nieuw venster voor nodig.