Contactenlijst

In dit artikel

Via Contacten>Lijst navigeer je naar je contactenlijst.

De contactenlijst is één van de belangrijkste onderdelen van Inboxify. Hier kun je contacten aanmaken, bewerken, verwijderen en afmelden. Daarnaast geeft de contactenlijst belangrijke informatie weer over je contacten. Zo zie je in één oogopslag hoe het contact aangemaakt is, of het contact zich afgemeld heeft en of het adres als onjuist is aangemerkt.

Bij het openen van je lijst wordt standaard je primaire lijst weergegeven en als je net begint met Inboxify, dan is dit de lijst "Mijn lijst". Om je op weg te helpen hebben wij jouw adres alvast aan deze lijst toegevoegd.

Toevoegen

Klik op de knop Nieuw om een nieuw contact aan te maken. Er verschijnt een dialoogvenster waarin je de belangrijkste gegevens van je contact in kunt voeren en op kunt slaan. Indien een contact al onder de huidige selectie bestaat wordt je gevraagd of je het contact bij wilt werken met de nieuwe gegevens. Het e-mailadres is daarin leidend.

Klik je op de selectiepijl naast de knop Nieuw, dan vind je twee verstopte opties, namelijk het snel toevoegen en het bewerken van contacten.

Klik je op Snel toevoegen, dan opent er een dialoogvenster waarin je e-mailadressen onder of naast elkaar kunt typen of plakken. Met deze functie kun je dus heel snel een groot aantal adressen aan je lijst toevoegen.

Tip! Gebruik de Snel toevoegen-functie om snel adressen aan je lijst toe te voegen.

Bewerken

Als je op Bewerk klikt, dan opent er een dialoogvenster met de gegevens van je geselecteerde contact. In dit venster kun je je contact verder bewerken. Je kunt ook op het contact dubbelklikken. Hetzelfde dialoogvenster verschijnt.

Je selecteert een contact door er op te klikken. Je kunt meerdere contacten selecteren door met de muis over de contacten te slepen.

Afmelden en verwijderen

Geselecteerde contacten kun je verwijderen met de knop Verwijderen.

Als je op het pijltje naast de Verwijder-knop klikt, dan vind je diverse extra opties:

• Meld af
  • Meld af en verwijder
  • Verwijder contacten met tag..
  • Verwijder alle afgemelde contacten

Meld af

Met de optie Meld af meld je de geselecteerde contacten af, maar blijven de contacten nog wel in je lijst staan.

Meld af en verwijder

Wil je contacten niet alleen afmelden, maar ook verwijderen, dan selecteer je deze optie.

Tip! Contacten waar je recentelijk een nieuwsbrief naar verstuurd hebt kun je niet verwijderen, maar wel afmelden. Na het afmelden kun je het contact wél verwijderen. Selecteer Meld af en verwijder om het contact direct af te melden en te verwijderen.

Verwijder contacten met tag..

Om contacten met een specifieke tag te verwijderen selecteer je de optie Verwijder contacten met tag...

Verwijder alle afgemelde contacten

Wil je alle afgemelde contacten ineens uit je lijst verwijderen? Selecteer dan de optie Verwijder alle afgemelde contacten.