Dashboard

Het dashboard bevat informatie over je account, je contacten, samenvattingen van recente campagneresultaten en de meest recente aan- en afmeldingen.

Via de menubalk aan de linkerkant navigeer je naar de diverse onderdelen van Inboxify. Lees hieronder een korte samenvatting van de onderdelen.

Tip! Je keert altijd weer terug naar het dashboard door op het Inboxify logo te klikken.

Contacten

Je beheert je adressen onder Contacten. Je kunt hier contacten bekijken en wijzigen, importeren vanuit een CSV-bestand of een aanmeldformulier maken om op je website te plaatsen.

Via het subonderdeel Instellingen selecteer je welke kolommen je in je contactenlijst weer wilt geven en beheer je lijsten en aangemaakte tags.

Campagnes

Verstuur je nieuwsbrieven via Campagnes en analyseer de resultaten via het subonderdeel Statistieken.

Sjablonen

Bij Sjablonen ontwerp je sjablonen die je voor je campagnes, autoresponders en bevestigingen als basisontwerp kunt selecteren.

Triggers

Triggers zijn e-mails die op basis van een actie door je contacten verstuurd worden en bestaan uit bevestigingen en autoresponders.

Een bevestiging is een e-mail die wordt verstuurd om een aanmelding via je aanmeldformulier te bevestigen. Een autoresponder is een nieuwsbrief die verstuurd wordt als de aanmelding bevestigd is. Je kunt per autoresponder een verzendmoment instellen, bijvoorbeeld direct, één dag of één week na aanmelding.

Mijn gegevens

Bij Mijn gegevens wijzig je je bedrijfs- en accountgegevens, stel je een nieuw wachtwoord in en download je je facturen.